Sköja bort din sura min.

Sovit två och en halv timme i natt. Var ute och sköjade lite med syrran igår. Inte så lite kanske. Vi kan vara de sämsta personerna på hela jordklotet inom att gå hem i tid. Sköja, sköja, sköja bort din sura min.
Vi vi tog oss ut till Majorna och tittade på min vän Erik. Han sjunger i ett bluesband. Efteråt sköjade vi vidare till Streetlife. Där sköjade vi med några öl till. Sen sköjade jag in på Mc Donalds och sköjade till det med en Bög Mac & companios. Sen sköjade jag ner taxichauffören för han verkade så morloken som en ledsen myrslok. Har för mig att jag kan ha varit otrevlig mot honom vid ett tidigare tillfälle, men nu var jag alltså bara sköjig och frågade om han var nöjd med sin frisyr på hodet. Extra sköjigt sagt tyckte jag, eftersom han nästan inte hade något hår på hodet.
Ja, och sen gick jag alltså upp till mig och sköjade i mig Bög Macen. Den försvann ner sköjarsäcken väldigt fort. Sen gick jag och lade mig och sköjade mig till sömn.
Och nu sitter jag här på jobbet. Helt slut och som den minst sköjiga sköjaren på hela jordklotet.
Herregud….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *