Att dricka öl på en skuta.

Sitter på båten La sombrita med syrran och hennes vän Ayona.
Kanske båten hinner sjunka precis när jag har bestämt mig för att dricka en bärs. Vore ju en tragedi…

Ayona berättade precis att hon och hennes kille haft en vinkväll till alla mina videoinlägg här på bloggen. Sånt blir man ju glad av att höra. Mer sådant!

Var nere på dass nyss. Jävla slagsida nere i kajutans skrov. Man blir ju nervös.
För några år sen fick faktiskt hela skutan plötslig slagsida och alla fick utrymma. Det hade hänt klockan två på natten en lördag när fölk var som mest redlösa. Vilket kanske var bra, att folk var redlösa menar jag, eftersom panikkänslor hanteras mycket bättre i fylletillstånd.
Kanske jag ska supa mig full och skratta när både jag och båten sjunker. Sköja mig ner på kanalens botten. Eller så går jag efter den här ölen och sover på ett loft i ett hus där slagsida aldrig uppstår (förutom en slagsida i mitt hode som oftast uppstår efter ett visst antal bärs) och läser om bedrövelsen i tidningen imorgon…

One thought on “Att dricka öl på en skuta.”

  1. Jag tycker ändå att mitt liv berikas mest av att tillbringa en salig afton live med min vän Johan, jag förstår att folk avundas mitt priviligie men åhh.,.jag är unnad att få ha den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *