Sköjare i pyjamas.

Helt mordiskt trött ikväll…

Slog slag i saken och dök upp på halloween-kalaset igår som nattsuddare/väldigt morgontrött människa. Pyjamas, morgonrock, nattmössa och en pipa i truten. När jag sen stod och gäspade i köket blev det hela ännu mera realistiskt. Broschan tyckte jag såg ut som en oinbjuden granne som brukar hjälpa till med att vattna blommor, men som egentligen inte var bjuden på partyt.
Väldigt skönt och gå omkring med pyjamas på fest. Ledigt och hemmastat på något vis. Kanske något jag skall fortsätta med. Gå och handla i pyjamas och morgonrock. Folk går ju och handlar i svettstinkande träningskläder. Pyjamas borde ju inte vara konstigare.
Efter kalajset gick jag ner på krogen (tyvärr inte i pyjamas) och träffade Ed. Han satt och mös med Gin och tonic den djävvolen. Sen blev det Brygghuset och efterfest i Ed:s affär. Till klockan åtta på morgonen. Orkar inte med sådant sköjeri längre. Det märks efteråt. Eller sköjeriet orkade jag ju tydligen med, men inte nuet som är nu efteråt. Var i säng halvtio i morse. Sicket fruktansvärt dårskap!

IMG_0405.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *