Nyöppnad krog och fukt på loftet.


Sitter på en nyöppnad krog på Landala torg som heter Stella. Loggan ser ut som om man är på väg att kliva in på Lidl, annars verkar det ett rätt trevligt ställe.
Ofattbart vad lite man har att säga ibland. Detta ibland är idag känns det som. Bland annat är jag nyduschad kan jag berätta. Med äppeldoft i håret och bergamottdoft på kroppen och en deo med doften av mörk choklad under armarna går jag runt som en jävla dessert på två ben. Väntar på att en människa, helst av kvinnlig fägring, skall ta ett bett av min högra bröstvårta.

Vaknade här om morgonen på loftet av att magen låg i en stor våt pöl. Jaha, tänkte jag i mitt sömndruckna tillstånd. Nu har magen spruckit och blod och inälvor har runnit ut i sängen. Jag kände med fingrarna i pölen. Den var djup och ljummen. Är det blod? Men jag lever ju. Eller gör jag det?
Jag tände lampan. Blod var det inte, och jag hade inte pissat på mig. Jag tittade på vattenflaskan bredvid mig som jag tar med mig upp på loftjävlet varje natt jag går och lägger mig. Den var nästan tom.
En stund tidigare hade jag vaknat till och varit törstig. Jag hade tagit en klunk vatten och skruvat på korken lite halvslarvigt. Skevt och helslarvigt rättare sagt. I en säng är en halvliter vatten som har runnit ut något djävulskt mycket vatten. Det kan jag berätta nu, av egen erfarenhet. Fick lägga ut badlakan i sängen. När jag vaknade nästa gång var jag fuktig och kall och huttrade som ett litet svin.

Skall troligtvis åka ner till Johnny i slutet av veckan. Vi ska filma lite dumheter. Någon scen till, till kortfilmen “baguetten” och lite sköjiga videoinlägg till bloggen.

Det sitter en amerikan här. Som alla andra amerikaner som jag har träffat på och känt i den här stan så pratar han som rinnande vatten. Lite som smutsigt avloppsvatten från en toalett som har hängt sig eller en kran som inte går att stänga av. Nästan varje mening börjar alltid med “I” eller “I’m”. Ett land med över 300 miljoner invånare och ingen verkar kunna hålla käften i två minuter i sträck. En bedrift…
“I’m gonna chase some buffalos, yeaaa!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *