Sömnbrist och drömmar.

Toktrött. Öööhh! Sover väldigt dåligt för tillfället. Vaknar ofta två timmar innan jag måste gå upp för att jobba. Somnar inte om. Inatt sov jag så kass så jag inte visste om jag var vaken eller sov. Kanske drömde att jag var vaken. Har för mig att jag befann mig i ett rum med en kvinna som satt bakom ett skrivbord. Tror hon förhörde mig angående någon dumhet jag hade ställt till med.

Sov en stund på jobbet i morse innan min brukare skulle upp. Drömde att Putte satt i en fåtölj hemma hos min brukare och åt chips. När han gick följde jag efter för att låsa ytterdörren efter honom. När jag kom tillbaka in i vardagsrummet satt min brukare i soffan.
-Hur fan kom du hit, frågade jag.
-Jag gick hit och satte mig, sa han.
Sen vaknade jag.

En annan gång drömde jag att jag och min brukare hade en jättespritfest hemma hos honom. Det var fullt med snygga tjejer och spriten flödade. Allt var dekadent.
Den gången var det väldigt skönt att vakna och inse att det bara var en mardröm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *