Gerard Depardieu

Har ofrivilligt fått se filmen Gifta på låtsas på jobbet igen för 150:e gången. Green card som den heter på originalspråk. Ingen vidare film.
Har däremot sett några franska rullar med Gerard Depardieu som varit bra. Kommer dock inte ihåg vad filmerna hette, så det skiter vi i.

Läste en intervju med honom för ett tag sen. Ingen munter läsning precis. Som barn hade han jobbat som prostituerad och hade sex med homosexuella män. När pengarna tog slut grävde han upp gravar och plundrade liken på smycken och eventuella värdesaker.

För att dämpa sin ångest dricker han vin. Massa vin. Från det att han kliver upp på morgonen till att han går och lägger sig på natten häller han i sig mellan tolv och fjorton flaskor. Han kan inte somna om han inte går och lägger sig i redlöst tillstånd. Då hinner demonerna ifatt honom.

IMG_0412.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *