Tullen och adventsglögg

Tar en bärs på Tullen. Det sitter en snubbe här som är väldigt lik Darby i Sons of anarchy. Serien är som sagt helt sjukt spännande nu. Lite som att man hela tiden vill åka hem och se ett avsnitt till och inte sitta här och jönsa med en bärs. Och nu har serien följt med mig ut på lokal eftersom Darby sitter här.
Har vart hemma hos morsan på adventsglögg. Hela familjen. Frosseriets högtid och frosseriet är igång för fullt. Snittar, pepparkaka, bullar, julmust och glögg. Magen känns alldeles fluffig och luftig. Som om man har svalt 79 kubikmeter moln. Ändock känns det som man är mätt samtidigt som man vet att hungern finns där någonstans.
En öl till kan jag ju ta. Har ändå missat Landet runt. Sen får jag åka hem och äta. Kan ju inte leva på kanelbullar.
Farsan, när han körde taxi, åt sjukt mycket kanelbullar. Stannade till vid en mack då och då på varje arbetspass och tog sig en kanelbulle. Enligt hans egna utsagor hade han en typisk kanelbullekropp. På hans taxileg tyckte han att han såg ut som en dörrknopp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *