Den franska snuskaffären.


Sitter här och är säker på att jag kommer bli magsjuk…

Vilket jävla plaskigt väder. Mina skor tar visst in vatten.
Hade inte tänkt att gå utanför dörren idag, men så var tobaken nästan slut. Självklart var även tobaken slut i affären. Så promenaden var förgäves.
Nej, tänkte jag, det här får man nästan ta en öl på. Inte för att fira, men för att uthärda. Så nu sitter jag alltså i strumplästen på Vickis
När jag var på väg till tobaksaffären gick jag in i en fransk speceriaffär. Har alltid gått förbi och aldrig gått in. Nu gjorde det. De säljer franska livsmedel och knöttriga dildos och fransk bögporr. Allright, nu sköja jag igen.
Jag köpte en fransk hot dog. “Jävla gött”, tänkte jag.
Han gick ut i affären och hämtade en körv i ett kylskåp. Sen la han körven i en mikrovågsugn. Medan körven låg där i mikron och dansade polka tog han fram ett omslagspapper till brödet. Han slickade på sina fingrar för att få upp pappret. “Men va fan?”, tänkte jag. Sen tog han fram brödet med samma hand. När han fyllde hålet i brödet fick han fransk dressing på pekfingret, och mycket riktigt, han slickade upp detta också. Han drog ut några servetter (med samma hand) och virade runt smittopaketet. Jag var i det där märkliga tillståndet som jag kan bli ibland. Hungrig, trött och dyngsur. Jag orkade inte säga något. Jag säger det nu istället.
-Vilken-jävla-deprimerande-och-klafsig-snuskpelle!!!
Ångrar nu något oerhört att jag inte klämde åt honom. Att jag inte gick i klinch. Nej, istället i mitt arma hungerstillstånd tog jag korven och gick därifrån. Skulle kört ner den i halsen på honom. Till råga på allt åt jag dessutom upp hälften av smittohärden. Den andra halvan hivade jag över ett stängsel och in på en parkeringsplats.
Och nu sitter jag alltså här på Vickis och väntar på att bli magsjuk. Tycker det trumpetar och brummar i magen på ett oroande sätt.

Imorgon ska jag på julbord med jobbet. Vore ju rent bedrövligt att missa en sån gris och äckelfest för att man “råkade” bli magsjuk. Allt på grund av en fransk hot dog och en jävla snuskpelle som ogenerat slickar sig om fingrarna. Merd!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *