Bloggar.

Ulf Lundell har startat blogg, för den som inte visste det. Badgers drift heter den visst. Känns som det kan bli en bra blogg och rolig att följa. Har aldrig varit något fan av hans musik, men han är en bra författare och är rak har mycket åsikter. Då kan det bli bra. Fast idag har han inte skrivit. Kanske den redan är nerlagd. Tyvärr verkar ju redan nättrolljävlarna vara i full gång i kommentarsfälten med sitt hat. Trist och obegripligt hur folk orkar. Vågar gör de ju, fast troligtvis bara under något sköjarnamn på world wide web. I det verkliga livet är det troligtvis tysta som möss och vågar inte öppna käften. I övrigt finns det bara en sak att säga: Har du inget bra att säga, kan du lika väl hålla käften, som min farsa brukade säga. Han skulle bara vetat hur rätt han hade i detta numera hatiska och intoleranta samhället.

Jag har också startat blogg. Fast det är ju snart sju år sedan. Morsan har också startat blogg. “Johan, ska du komma hit och äta idag?” heter den.
Rickard Sjöberg har också startat blogg: “Jag och mina vita tänder” heter den. Och Gunde Svans nya blogg heter “I Gundes nyvallade hode.”

Alla ovanstående bloggar är jättebra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *