Julklappar.

Ööh, vad trött jag är. Igen. Knegar helg. Brukar inte bli så mycket sagt här då.

Önskar mig en vit jul, men det är massa annan skit som faller från skyn. Önskar mig inte ett aktivitetsarmband som tydligen är årets julklapp. Verkar ju ganska hemskt att få sin sömn kontrollerad och bli kollad så fort du har suttit ner för länge. Vill man bli så kontrollerad? Verkar otroligt stressande och rentav jättedumt i huvet.
En sak är att de uppfinner all denna möjliga och omöjliga skit som ingen behöver. Värre är skocken med får som går på allt, sväljer med hull och hår och får, utan att ens verka ifrågasätta dumheten.
Annars kan man ju alltid köpa en “korv och bröd-maskin”. Det finns. Trodde det var ett skämt först.
Två hål för korven och två hål för korvbröden. Funkar och ser ut som en brödrost. Sjukt bra om man typ lever på korv och bröd. Annars kan man ju alltid steka korven själv. Det går på några minuter. Man tar en stekpanna och sätter på spisen. Lägger lite fett i pannan (i stekpannan alltså). Sist lägger man i korven (i samma stekpanna). Efter att körvarna har rullat runt några minuter i stekpannan är de färdiga.
Kan bli lite lätt äcklad när jag tänker på all dum skit som tillverkas. Och som sagt ännu mer förbannad på att folk går och köper skiten.
Fast en maskin som gjorde om vatten till öl skulle jag verkligen vilja ha! Eller en grunka som tog ut mig på promenad i koppel.
I övrigt kanske det där paketet med tystnad, som farsan önskade sig en jul skulle vara på sin plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *