Tjo och tjim och klappar.


Gjorde ett väldigt första intryck på nya Tullen i Johanneberg. Gott intryck, eller inte.. Emma kom också förbi. Det blev plötsligt väldigt gott med öl och jag behöver ju inte så många öl när jag har jobbat helg för att bli bli helt tjoig i bollen. Vi sköjade på. Med varann och personalen och önskade musik. Blev kvar till stängningsdags och plötsligt var det bara vi kvar. Ofattbart att man aldrig lär sig. Lyckades även beställa varsin öl till när de stod och räknade kassan. Bara för säkerhets skull önskade vi ännu en låt till precis innan vi skulle gå. Sen tjoade och vinkade vi hejdå till personalen när vi gick, som om vi hade varit kompisar halva livet.
Nåväl, nu är det slut på krogbesök på ett tag. Detta kompenseras med sill och skinka och glögg och klappar och chansen att få umgås ordentligt med familjen. Har längtat till detta något oerhört.

Apropå klappar var jag ute och svettades runt i julkommersen och handlade alla klappar. I sällskap med Emma. Hysterin var förvånansvärt ohysterisk för att vara två dagar innan jul. Men svettades, det gjorde jag. Så fort jag kom in i en affär flödade det. I fejset och längs ryggraden.
-Bakfyllesvettas du Johan? undrade Emma.
-Jag svettas ut ångesten också, lät jag meddela.
Fick iallafall ihop högen med klappar på cirka fyra timmar. Duktigt jobbat tycker jag. Som tur var, eftersom jag är en sådan välplanerad dude, så hade jag skrivit upp allt innan. Annars hade det aldrig gått. Det fanns till och med plats för lite improvisation.
Fantastisk ju!

Återkommer imorgon med julhälsning!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *