På tåget till Malmö.

IMG_0433.JPG
Sitter på tåget på väg till Malmö. Skall träffa regissören och filma lite till kortfilmen och några videoinlägg till bloggen.
Just nu sitter vi fast i Helsingborg. Sj tycker om att stå still. Det ingår i deras service.
Passade på att gå på dass nu när vi stod still. Tjejen som gick in på toan innan mig kräktes och ulkade. Hon kom ut helt tårögd. Såg ut att väga 50kg.
Jag mådde inte heller så bra jag innan jag klev på tåget. Höll på att lägga en liten spya på perrongen. Har börjat bli så oftare på morgonen när jag sovit för lite och dessutom inte äter frukost. Äter nästan alltid frukost nu för tiden. Den gillar det, magen. Men nu är den alltså fortfarande lite ledsen.

Nej, nu vill jag fan vara framme snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *