Vad e det här för trams?

Har nu suttit och glott i evigheter på denna tomma skrivyta i wordpress. Hodet är tommare än en tom soptunna.
Jag gick till Tullen tidigare för att käka en pytt i panna. Då var det stängt. I mitt hungriga tillstånd blev jag stående i ett gathörn. Sen satt jag på en pizzeria och åt en pizza. Efteråt gick jag tillbaka till Tullen och beställde en kaffe och en 4:a gammeldansk. Nu dricker jag en öl. Till frukost åt jag två korvmackor och mjölk och flingor. Igår åt jag en snerakad gnisselåsna och förra veckan åt jag friterade konkelbär med gummisylt. Öööh, jag dör av tråk och tokighet.

Det sitter några ölentusiaster i baren. Går genom arom och öletiketter. Om jag lyssnar på dem så trillar det ut pudervitt knark ur öronen på mig. Jag får lust att börja gråta av tristess. Om jag reser mig upp och lyssnar på dem trillar jag rakt ner i backen och förvandlas till en hög puttekulor.

Jag städade ett litet bord idag som står i köket. Där hamnar allt som inte ska hamna där egentligen. Papperslappar och massa annan skit. Hade inte rensat där på länge, så jag hittade presentkort från min förrförra födelsedag. Så längesen var det alltså jag städade i högen.
Det jag skulle komma till var att i denna hög hittade jag en bunt småberättelser. Även de var skrivna under samma år som dagboksanteckningarna som jag publicerade här för ett kort tag sen. Kom ihåg att jag var så förbannat trött på mitt skrivande då. Kändes som jag hade skrivit allt tusen gånger tidigare. Jag tyckte att allt jag skrev var pisstråkigt. Sakta bytte jag ut det skrivna ordet mot blöt vätska i form av gin och tonic och bloody mary och bärs. Till slut hade jag slutat att skriva helt.
Nu när jag läste genom berättelserna tyckte jag de var riktigt bra.
Tänker att jag ska sätta mig och renskriva dem. Kanske jag får ihop till en liten samling som jag kan dela ut till gamla senila tanter och trebenta hundar på ett dammigt och bortglömt torg.
Kanske jag lägger ut någon av berättelserna här.

Ligger efter med tyskan. Måste nog gå hem strax och bli lite tysk.

Bis bald!!!

IMG_0420.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *