Borr, åska och knull.


Jobbhelg igen. Otrolig uppbyggd ångest inför denna jobbhelg. Värre än vanligt. Vet inte riktigt varför. Så mycket motvilja inför att jobba helg så att själva jobbandet blir mindre smärtsam än ångesten inför jobbhelgen.

Satte upp en hylla i köket igår. Där ska mitt öststatsporslin stå. Enormt svettigt arbete. Att borra alltså. Betongvägg som mer verkar bestå av mer betong än vad som finns i betong. Tre av fyra hål gav till slut efter en evighet med sig. De fjärde hålet förblev det stopp och belägg i halvvägs in. Det gick inte att ta sig vidare. När man såg de feta hålen i väggen kunde man nästan börja gråta.
Nåväl, en hylla på tre skruv funkar väl också. Inte så snyggt när det fastlimmade hyllplanet lossnade från fästerna eftersom hela hyllan blev skev. Jävla väggjävlar. Jag är ju också lite skev i benstomme och huve så det går väl jämnt ut.
På måndag skall jag sätta upp en hylla till. Ser fram emot ännu en svordomseftermiddag.

Det har varit mycket Sons of Anarchy nu. Sista säsongen. Det mördas och dödas hit och dit i vansinne. Liken läggs på hög. Tycker tyvärr att serien befinner sig lite i en dip. Lite konstigt när det är sista säsongen. Sju avsnitt kvar. Sen blir det lite semester från att följa någon serie igen.

Igår natt började det braka utomhus. Sen blinkade det till på himlen flera gånger. Det var åska. Åska i Januari. Helcirkus. “Det kan hända”, säger meteorologerna.
Sen satte grannarna ovanpå igång att knulla. Det kan också hända tydligen. Kanske de blev elektriska av blixtrarna. Första gången i detta hus som jag hör några grannar talla loss i sänghalmen. Hans stön lät stånkiga. Hennes lät halvengagerade. Efter en liten stund hörde man dunsande fötter på golvet, följt av en strilande stråle i toaletten.
Sen var allt tyst igen och jag somnade.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *