En pippi och en tjej.

Sitter på jobbet. I vardagsrummet. Klockan är 07:09. Det är kolsvart ute. Det har snöat, utan att snön har lagt sig. Jag har två timmars vila innan min brukare skall upp.

Apropå kolsvart, stötte jag på en koltrast här utanför alldeles nyss. Den hoppade ut ur en buske, och ut på gångvägen framför mina fötter. Helt orädd.
-Hey buddy, sa jag. Det är enkelriktat här. Du får ju ha lite trafikvett.
Koltrasten hoppade tillbaka över gångbanan igen. Mitt framför mina fötter och in i busken. Antar att koltrastar inte flyttar till varmare länder under vintern. Jag är ju ingen ornitolog. Kanske den här buddyn inte fick tag i någon flygbiljett. Eller så försov han sig när hans andra kolsvarta pippipolare drog iväg. Nu bor han i en buske i Angered. Precis som en uteliggare. Sicket jävla öde!

Har sovit dåligt och i tre och en halvtimme. Så där som man gör när man tror att man är vaken även fast man sover. Måste ha sovit. Jag hånglade nämligen med en sexig donna. Hon tryckte sin överkropp mot min. Vi skulle just ta oss vidare i denna trevlighet när klockan ringde. Hon var såklart inte kvar när jag vaknade och smaken av hennes målade läppar var borta när jag satte mig upp i sängen.
Sicket jävla öde!

Nu måste jag försöka vila lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *