Sprit, kebab och köttbullar.


Har fått en vagel i ögats underkant och en finne på näsan. Bägge blämmorna förskönar mitt yttre avsevärt.

Det är filmfestivalen igen. Har ännu inte gått på en enda film i år heller, trots att det är Japanskt filmtema i år. Jag är ju väldigt förtjust i japansk film.
Däremot var jag och May ute och sköjade i krokarna runt Järntorget och andra lång. Vi var på Folk som ligger i anslutning till Folkteatern och biograf Draken. Förväntade mig att minst få se Tom Cruise eller Loffe Carlsson, men vi trängdes bara med massa glosögda cineaster.
Sen blev det hela paketet. Notting hill, Dansken, Streetlife och Jerntorgets brygghus. Bärs, Gammeldansk, Gin o Tonic och Irish Coffee. Herre gudars så trevligt det blev.

Vaknade vid lunch dagen efter. Helt glosögd. Tog en promenad i stan för att skaka av mig gårdagens sköjeri. Försökte promenera ligger förvisso närmare sanningen. Inte en enda gata där jag gick var sandad. Folk dansade runt som fylletrattar på de hala gatorna.
Stannade till på en pizzeria. Åt kebabpizza för första gången på länge. Kebabköttet var blött. Inte saftigt, utan just blött och hade en konstig eftersmak. Påminde väldigt mycket om pulled pork. Har ätit pulled pork två gånger och det har varit jätteäckligt bägge gångerna. Antagligen gillar jag inte pulled pork.

I övrigt har jag käkat köttbullar tre dagar i rad. Varför vet jag inte riktigt. Köttbullar med makaroner, köttbullar med pommes, köttbullar med potatismos. Köttbullar hit och dit. Köttbullar i lass. Köttbullar med brunsås och glass.

Gick ut och rökte för en stund sen. På jobbet. Uppe i skyn seglade ett par hundra fåglar i grupp runt. I cirklar. Mycket mäktig syn. Efter några minuter bröt sig en tredjedel av fåglarna loss sig från den övriga gruppen och flög iväg och försvann. Efter en stund gjorde en tredjedel till av fåglarna likadant och flög iväg i motsatt. De återstående pippisarna cirkulerade ett tag till innan himlen var tom på fåglar.
Varför gör ni så pippijävlar?

Slutar om en dryg timme. Helt köttad i hodet. Säger därmed ajöken

IMG_0430.JPG
Irish Coffee och Gin o Tonic och Gin o Tonic och Irish Coffee


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *