En ursäkt och några ord kommentarsfältet.

Skulle ta en öl på en krog i mitt område igår. Jag var inte välkommen där längre. Tydligen har jag uttryckt mig i kränkande ordalag på min blogg om både krogen och en stammis. Vilket verkar ha uppdagats.
De inlägg som är relaterade till denna krog är nu bortplockade från bloggen i respekt till dem som tog illa vid sig.

Har aldrig varit ute efter att kränka eller såra någon på min blogg. Har jag gjort det så ber jag verkligen om ursäkt!

Har nu “öppet” kommentarsfält. Tänkte testa det ett tag. Alltså behöver man inte uppge sin mailadress (då vissa har poängterat att de inte orkar hålla på och skriva in massa uppgifter bara för att kunna kommentera).
Rent trollsnack eller näthatande kommer inte publiceras då jag kollar kommentarerna innan de publiceras.
Skriv något sköj eller tokigt eller sant eller snällt.
Då blir bloggaren glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *