Långpromenad och glasögon.

Har tagit en jättepromenad idag. I mitt område, bort från mitt område. In i andra områden. Genom villakvarter och industriområden. Promenaerade en bra bit ut i Mölndal.
Såg en kvinna med en korv med bröd i varje hand. Hån såg girig ut.
Till slut började det värka i benen. Tänkte gå hela Södra vägen tillbaka, men så ringde morsan och ville äta semla (minisemla, skall tilläggas) så jag tog vagnen tillbaka in till stan.
Finns kanske inget bättre än att promenera när man känner sig lite risig eller bakis. Eller risig och bakis.
Själv drog jag en jättesemla och ett glas treo till, sen var man pigg och ny som en dag, trots att dagen var slut och det började skymma.

Har även varit och beställt glasögon. Jag provade de fulaste bågarna jag kunde hitta och gjorde grimaser framför morsan till hon fick fnitteranfall. Beställde både vanliga glasögon och solbrillor. Båda med med synstyrka i. Planerar att bli en skum snok både i mulet och soligt väder. 2000 spänn för hela paketet inklusive synundersökning. Check på den du!

Var på Skål en sväng med syrran igår. Karoke var det där. Alltså i de flesta fallen var insatsen hellre än bra. Har aldrig funnit karoke speciellt kul. Det skär mest i öronen. Det skär i öronen och det känns som man måste dricka sig under bordet för att stå ut. Hillbilly-atmosfären var total…

Skall jobba helg igen. Ångesten breder ut sig som giftig rök eller dimma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *