Tålamod och humör.


Fredagen den 13:e. Inte för att jag är skröckfuller, men tycker ändå det är märklig timing att slå i tåjäveln i bordsbensjävolet och att kort efter spilla ut ett glas mjölk.

Jobbar helg. Och vilket jävulskt tröttande arbetspass idag. Större delen av dagen har gått åt till att hålla humör och tålamod i schack. Vilket lyckades så där. Önskar ibland att jag hade ett jobb där man kunde sparka sönder kartonger när tålamodet brister. I mitt fall blir det ju lite svårt eftersom jag jobbar med en människa. Han är ju inte “sparkvänlig”. Och hans hem kan jag ju gärna inte sparka sönder.
Försökte hoppa sönder några kartonger med datorprylar i när jag jobbade på ett lager i Växjö, när tålamodet sunkade ur. Jag var jättearg och frustade och svor. Chefen såg allt från sitt kontor och kom springande och ylade med ett högljutt “NEEEJ, NEEEJ, NEEJ!!!”. Han ledde mig till en stol och bad mig sitta där tills jag hade lugnat ner mig. Vill minnas att jag gick ut och rökte på lastbryggan och fortsatte sparka i väggen.

Tänkte köpa ett mobilfodral med plånbok igår. Det blev inte så. Det som såldes var något helt annat…

(null)En typisk task med pung…


2 responses to “Tålamod och humör.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *