Falsk flagg.

Jag sjunger ju i ett band. Alltså när vi repar. Vilket vi inte gör så ofta…

Vi flyttade ut från replokalen igår. Jag och basisten släpade massa musikinstrument. Från replokalen till hans lägenhet. Ja, alltså vi åkte ju bil mellan av och pålastningarna. Där står nu utrustningen magasinerade. Mitt i basisten lägenhet. Jag tipsade basisten att han nu kunde ta ut replokalshyra.
Anledningen att vi flyttade är att det är några andra band som flyttat ut från vår replokal. På det viset blev rephyran orealistiskt hög. Speciellt för ett band som knappt aldrig repar.

Förut hade vi inget bandnamn. Det har vi nu. Nu har vi ingen replokal. För varje vecka som går blir vi mer och mer tajta och samspelta. Allt utan att repa och att numera inte ha en replokal. Och att alla i bandet numera bor på olika ort.
Vilken utveckling!
Fantastiskt, vilken musikkarriär vi har gjort!
Falsk flagg heter vi. Och vi finns( med eller utan replokal). Åtminstone i teorin. Det är dagens sanning!

Innan vi började demontera replokalen igår åkte vi ut till K-rauta machomarknad i Mölndal för att låna ett släp. Detta sket sig sedermera.
Hur som helst fick jag syn på detta ställe som syns på bilden nedanför. Tyvärr hade jag precis glufsat i mig en enormt klafsig tonfiskbaguette. Namnet på plejset gör att man blir otroligt sugen på att äta där. Som att allt måste smaka gott som görs där inne, trots att det inte finns något superlativt i namnet. Kanske allt är falsk flagg och smakar fan.
Nästa gång. Då jävlar!

IMG_0457.JPG

7 thoughts on “Falsk flagg.”

 1. Falsk flagg gör allt bättre skäl för namnet för var dag. Kanske vi skulle boka in en spelning på nån fet rockklubb också. Och bara inte dyka upp..

 2. Hällö. Ditt kommentarsfält funkar ju inte utan epost. Falsk flagg! Äh man får väl orka skriva i mailen bara. Men nu orkar jag inte skriva om min jätyefyndiga kommentar. Kanske sen

 3. Jag har redan bokat in oss på Ullevi tre dagar i rad nästa sommar. Räknar med att vi givetvis inte dyker upp en enda utav kvällarna. I efterhand kan vi alltid skylla på att vi var upptagna med att leta replokal.

  Henrik Berggren tyckte ju det var bland det tråkigaste man kunde göra “att stå och repa i en replokal, det gör inga riktiga band” så vem fan behöver replokal?

  Nu ska jag testa att posta det här utan att skriva in mailadress Putte!
  Nej! Testat nu. Du har rätt! Det går inte, va fan är det frågan om. Falsk flagg sannerligen. Får kolla upp detta…

  1. Nu vet jag! Att det står att du inte skrivit in någon email är inget att bry sig om, kommentaren postas ändå. Däremot måste den godkännas av mig först. Allt för att slippa dryga trollhoden!

 4. Aha jo båda mina kom ju upp trots att min första bara försvann från skärmen här. Jäkla teknik. Falsk flagg! Såg gött ut på kineserian. Själv går jag på svältdiet o försöker få bukt med den under de senaste åren ackumulerade fetman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *