Lurifaxa inte in mig i detta sköjeri!

Träffade på Em och hennes lad. Mycket trevligt (borsta tänder)! Detta precis när jag hade satt på mig jackan för att gå från Dansken på andra lång till sjuans för att proppa i mig ett Super Star meal. Istället blev det några öl till. Inte stökarmånga men ändå för att jag skulle bli trevlig och längta hem till min tandborste!

Och nu gick jag in på Mc Snorhult och köpte mat utan att blinka. På ren rutin kom jag ut med en påse smörjarkrås. Deras pappkartongkultur i påse. Trots att jag lovat mig själv att inte äta där mer. Jag vill ens inte ha en gratisballong eller en donout kastad i huvet som tack för att jag finns från det där multinationella sköjarpalatset!

Sicken dimma det är i stan! 

Man ser ju varken Johanneberg, Kungs Ladugård eller Poseidon med sin stora hittepåfisk (ens inte Magnus LådeLars med sin stora lada syns till heller)…Asså vilken dimma!

Asså, Knyt Kalops i Kantorns Kalsong, sicken dimma i mitt hode, fast ändå inte!

Borsta tänder!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *