På loftet, en film och mjukt och hårt bröd.


Vaknade i morse, av att jag var på väg att sätta mig upp på loftet och dräggla i skräddarställning.
-Nähä du din lilla djävvoll! Här ska inte sittas någonting, hann jag tänka. Sen lade jag ner hodet på kudden igen som vilken stabil människa som helst och somnade om.
Det här kan vara början på något stort…

Min brukare tittade på filmen Cliffhanger för en stund sen. Sicket jävla klättrande och pulsande och sköjande i snön i den filmen. Man får ju köldskador bara av att titta på den.
Det är en djup och svår film. Den lämnar ingen oberörd. Man är mentalt kvar i bergstopparnas värld i flera dagar efter att ha sett den. Man går runt och huttrar. Natt efter natt drömmer man om Stallone’s fylliga och nariga och skeva läppar och hur han studsar mellan bergstopparna som en tokig knickedick eller värsta sortens alphjälte!
Fantastiskt! Den borde ju lätt vunnit 17 mjölbaggar

Har precis lärt mig något nytt. Tydligen kan man inte lägga både hårt och mjukt bröd på varandra i samma påse. Oerhört fascinerande. Det färska mjuka brödet smakar sen som torrt och gammalt bröd. Knäckebrödet verkar suga upp fukten från det mjuka färska brödet. Det hårda brödet däremot, blir halvmjukt och böjt som en banan. Tuggmotståndet försvinner och det blir segt och gummiaktigt. Den brödiga middagen blir näst intill oätbar. Det hela blir ett ganska trist matintag.
Annars är det ett totalraffigt experiment att utföra om man inte har någon hobby.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *