Slutknegat!

Två timmar kvar, sen har jag jobbat färdigt min helg.

Blir nog en gammeldansk och några bärs sen. Ekonomin tillåter knappt sådant sköjeri, men det skiter jag i eftersom jag är vuxen och gör som jag vill. Dessutom är jag tuffare än din mamma!
Om jag nu inte blir helrälig i kappkistan av denna kebabslice som jag tuggar i mig och har sparat i innerfickan på min tweedkavaj sen i torsdags. Då blir det exklusiv diarekväll med Johan istället. Något som vi alla kan vara utan.
Kebab är en lurig sköjarfrukt som växer djupt nergrävd i de torra sanddynorna i Saharaöknen. Hitfraktade av män i keps på åsnor. Johan föddes på Tombolacentralen i en tvättkorg fylld med mamelucker. Nej, fan nu sitter jag snickrar massa ljug igen.
Herregud vilket mongolöjdinlägg. Låt mig äta ifred, innan jag blir ofredad!
Vi ses på pubba!

Okaj, haj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *