Grävmaskiner och mörkt bröd.


Öh, vad kopiöst uttråkad jag blev på mitt jobb kände jag. Ta mig hem eller till krogen eller kyrkan eller till månen.
Funderar på att utbilda mig grävskopemaskinist. Det verkar sköj att gräva hål i gatan tycker jag. Och sen sitta i grävskopehytten och dricka kaffe och titta på när alla möjliga fåntrattar trillar ner i hålet. Sen kan man skopa igen hålet igen…och gå hem för dagen.

Har köpt Garants mjuka och mörka rågbröd. Det trillar sönder och är torrt. Inte alls sådär saftigt som det där förra tyska rågtuttebrödet jag åt. Fast det här sägs också vara tyskt. Smakar mer som anledningen till att man säger: Nej, jag gillar inte mörkt bröd.
Och satingen vad det brummar loss i säcken. Sicket sköjarbröd. Och jag har inte hunnit äta upp ens. Skicka mig till Tyskland.

Jag och syrran drack några glas igår. Som medicin mot jobbångest. Just de ölen kan vara de godaste ölen

Annars har det inte hänt något. Inga tappade tänder, men heller inte ett tjog med damer som har ringt på dörren. Det var ju bra. Det var ju synd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *