Ö liitle bit of this änd thät, yö knö!

De vanligaste sökmeningar och sökord på bloggen just nu är “att knulla med chefen” och “kokain”. Känns bra. Allt man behöver för att skapa harmoni och fullborda sitt liv.

Har jobbat 12 timmar idag. Satt och slumrade till flera gånger. Olidligt trött.
Den här helgen i kärlekens tecken har inte sovits bort. En timmes sömn mellan fredag och lördag. Fyra timmar sömn mellan lördag och söndag. Max lika många till nästkommande dygn och mellan måndag och tisdag tre timmar. Så, nu kan ni räkna ut hur många timmar jag har sovit de sista dygnen. Förutsatt att ni har miniräknare. Sådana här monstertal ägnar man inte till huvudräkning. Då brinner hjärntrådarna upp.
Denna turkish woman vid namn Deniz är en riktig nattsuddare. Utan att vara suddig alls. Precis som jag (gällande nattsudderiet alltså). Sånt gillar Johan.
Mår lite bättre idag. Mer samlad. Vi chattade en bra stund igår. Hjälpte mycket eftersom vi dessutom skildes åt i väldigt ledset tillstånd. 2500 kilometer cybersladd mellan punkt A och B. Rätt sjuk känsla, och orden dyker upp på skärmen lika snabbt som om man skulle sitta i varsitt rum med bara en vägg som skiljer åt.
Tager en öl på Bishop’s arm på Avenyn nu efter kneget. Skall åka hem efter denna andra bärs.
Vid bordet bredvid sitter två snubbar och pratar spanska. Den ena av dem har en mobil som ser ut att vara från 1994. Den är jättetjock och fyrkantig som en kub och har en lika stor display som en tumnagel. Såg mobilerna ut så eller är det en bombavtryckare? Vid nästa bord sitter en snubbe som ler sexig mot mig varje gång jag tittar upp från skärmen när jag skriver detta.
I övrigt är det väldigt mycket slips här. Sådana däringa otäcka slipsa-gubbar. Som troligtvis bor på hotellet här ovanför.
Hade jag varit en resande slipsgubbe på fot hade jag säkert varit totalt alkoholiserad. Rumlat ner för trapporna till hotellbaren. Blivit redlös på gammeldansk och klämt damer på tuttarna. Sen rumlat upp till hotellrummet och slutligen, efter att dessutom börjat hugga in på hotellbaren, gråtande, somnat i högljudda snarkningar uppblandade med narkolepsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *