En dröm och några ytterligare ord om magen.

Jag sitter på Köttbullekällarn. På uteservering och dricker en kaffe. Jag intalar mig att det är jättevarmt och skönt. Det är ju en lögn såklart, men det växer heller inte istappar i skägget.
Gick upp tjugo över fem i morse, och har sovit en timme inatt.
På jobbet slumrade jag till och drömde att jag var besök hos massa jobbcoachar. När de frågade vad jag ville jobba svarade jag att jag var för trött för att jobba. De tyckte jag hade en dålig inställning. När de frågade efter mitt personnummer så vägrade jag ge det till dem. På vägen ut skrattade jag högt ända tills jag var ute på gatan igen. Sen vaknade jag, lite orolig för att ha kunnat drunkna i mjölken med havrefrasen.

Angående följetången om min minskande vikt, så vägde jag mig på jobbet idag. Vågen var nere på 74 kilo. Jag har alltså gått ner 4kilo. Jag kanske blir besatt och genomskinlig och försvinner till slut.
Att allt beror på medvetenhet och en fantastisk karaktär är inte heller riktigt sant. Jag känner ingen hunger eller aptit. Att äta känns väldigt ointressant för tillfället. Jag äter dock ändå. Tycker det verkar onödigt och svimma av i en papperskorg eller i en busskur.
Cigg och folkölskonsumtion kan dock ha ökat en aning…

Det här inlägget skrev jag igår…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *