Ett torg, en morsa och en jobbhelg.


Har tagit mig ner till Landala torg och Stellas. Väldigt trött stämning här. Förutom två snubbar i baren är jag ensam.
Har även tvättat idag. Stora högar med gammal tvätt. Tvätten blev som ny igen. Tycker jag är fantastiskt. Det är fan vad strumpor man äger!

Morsan ringde. Maken till pratig kvinna får man leta efter. Åtminstone idag, annars är hon rätt lugn. Hon hade varit på någon slags långlunch med vänninor från hennes högstadieklass. Hon hade pratat så hon hade fått ont i halsen. Tydligen var hon på lika stort prathumör fortfarande när hon ringde samtidigt som hon påpekade hur ont i halsen hon hade. Samtalet avslutades med att morsan sa “Nej, nu ska jag baske mig ha ett glas vin, jag är så sugen, för på den där lunchen drack vi bara vatten!”

Skall jobba helg. Det är ju roligare att äta soppa med gaffel. Ångesten sprider som rosa rök i ådrorna. Dessutom är det påsklov den här veckan. Något som märks. Det står nämligen kids och vrålar på torg. Man hör dem överallt. Det är som de har förynglat sig och ploppar upp i trefaldiga kopior. Det hela gör en grinig gubbe ganska nervös. Bävar för spårvagnsfärden hem imorgon och på Lördag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *