37 timmar.

Har nu varit vaken i 37 timmar. I sträck. Naturligtvis finns det en bakomliggande orsak till varför, men det känns för privat för att tas upp här och nu. Såklart är det ihopkopplat med ett visst huvudbry.
Sedan jag gick upp i morse (utan att ha sovit alltså) och då varit vaken i 24 timmar i sträck har jag ändock hunnit med en del. Som följer:

-Dricka kaffe
-Äta havre fras
-Läsa biografi
-Försöka somna
-Sortera strumpor
-Sortera övrig tvätt
-Städat
-Druckit folköl på balkongen och läst en diktsamling med Bukowski.
-Sett en dokumentär om moderaterna (blä)
-Strökollat en dokumentär om de olika kungafamiljernas tiarer i Europa (som fan höll på i 90 minuter. Var på väg att slänga ut Tv:n).
-Ätit en korv med rostad lök.
-Varit på väg att äta en korv till.
-Försökt somna.
-Tagit en timmes promenad i sjukt snabbt tempo. Genom Johanneberg, Chalmers, Landala egna hem, tillbaka genom Chalmers och tillbaka till Johanneberg och hem.
-Duschat i sittställning i 45 minuter samtidigt som jag drack en bärs.
-Suttit på balkongen. Igen.
Ett par öl till har intagits och är inte med på listan. Detsamma gäller nikotinintaget.

Brukar säga att alla dagar går fort. Även när jag har tråkigt. Får nog revidera det lite grann. Den här dagen har nog varit den längsta på länge. På alla vis. Mitt huvud fortsätter att jobba hela tiden…
I övrigt vet jag inte. Eller det gör jag…men jag vill inte prata om det. Känner mig ledsen.
Annars blir man väldigt skör utan sömn. Räcker att få lite smör från mackan på fingret för att antingen bryta ihop eller få ett utbrott.

Har lovat att jobba imorron. Tänk om jag inte somnar (just den tanken är jätteeffektiv om man ska somna)? Då blir jag en dubbelt så bra assistent som jag hade varit idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *