En dusch och linser.

Tog en dusch igår. Gnuggade mig i ögat, sen var linsen historia. Den rann ner i avloppet troligtvis. Tyvärr var det sista paret också. Har gått runt med en lins under längre tid innan. Konstigt nog vänjer sig ögonen och allt ter sig normalt. Känner mig ändock färdig med sådana expriment.

Tur att jag har glasögon. Jag har precis tagit en promenad med mina glasögon. Vilandes på snoken. Att vänja in ögonen (eller snarare hjärnan) och att bära glasögon är rena gratisfyllan. Världen gungar och böjer och bänder sig. Ibland är man tvungen att sätta sig på en bänk när yrseln blir för stor. För att inte tala om imman som dyker när man svettas, kan vi tala om något annat…

Tycker att glasögon är en väldigt bra uppfinning samtidigt som den är bedrövlig. Dessutom känns det som man är i en bubbla. Räcker ju med den bubblan som hjärnan befinner sig i.

Jag är alltså dömd till att vara inburad i glas, en glasögonorm på vift, till dess att jag har köpt linser. Kanske jag kommer bli helt van och älska mina glasögon och aldrig mer köpa linser. Frågorna är många som ni förstår.

Min vän Erik tycker det är sjukt irriterande att bloggen har olika typsnitt ibland. Varför frågade han nyss. Det blir tydligen så beroende på om jag skriver inläggen på mobilen eller ipaden. Så bara för att jävlas skriver jag nu detta inlägg på mobilen.

  Glasögonligist på vift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *