Fika, middag och yrsel.

Har fikat i solen idag med siss. I tre timmar. Latte och baguetter. Vi såg tre stycken möhippor. Varav en där de hade klätt kvinnan som skulle gifta sig i en rosa kanindräkt. Kvinnan var så att säga rejält överviktig och kanindräkten satt väldigt tajt. Det hela såg rätt trist och förnedrande ut. Hennes grej, hörde vi, var tydligen att man kunde betala för att bita henne var man ville. Den första killen de stoppade betalade och bet henne i kinden. Den andra snubben betalade också, sen stod han länge och funderade och bet henne tillslut i ryggen, en bit nedanför ena skuldran. Märkligt val. Ett pälsigt bett i kaninryggen.
Hur roligt kan det vara egentligen att gå runt så? Hade mina vänner utsatt mig för någon slags “samla-kyssar-runda-på-stan” hade jag totalvägrat. Tror dock att mina vänner känner mig bättre än så.
Såg även en man som var klädd som just en man, fast med ett litet undantag. Han hade satt på sig sina högglansiga svarta högklackade skor. I kanske storlek 46. Han staplade fram på kullerstenerna i gubbrock och gubbkeps och med kutrygg. Såg även ett 80 årigt par sätta sig på fiket bredvid. I handen hade mannen en stor påse från Martin shop med texten “pleasure for life”. Siss tippade på att det var en gunga i påsen. Jag gissade på att det var en xxxl-large dildo och ett storpack analpluggar.

Har precis kommit hem från Erik och Tess. De bjöd på middag. Fantastiskt trevligt. Erik hade lagat sin paradrätt. Pannbiff med morötter och potatis och sås. Sköjarbloggaren är väldigt förtjust i pannbiff och såååås, så han åt tre stycken biffar. Har nog inte ätit så mycket på en månad.
Efteråt drack vi kaffe och pratade om sjukdomar och mediciner. En och en annan gammal tokfylla avhandlades också.

Fick yrsel inne på konsum när jag plockade åt mig ägg, yoghurt, bröd och kaviar. Var är den där jävla kaviarn? Synfältet lutade åt vänster och jag kunde ha trillat ner i en frysbox, men sen rätade världen upp sig igen.
Det var ju tur. Hade ingen lust att spendera natten som en fiskpinne i en frysbox på Konsum Aveny.

IMG_0505.JPGKärt återseende med sköjarjycken Lukas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *