Förkylning och Tv.

Är hemma och sjuk. Ont i halsen och näsan rinner. Äter ostmackor och dricker blåbärssoppa och te.
Ligger på soffan under filt och tittar på Tv. Massvis med Tv. Något program där man ska gissa vilken människa som bor i vilket hem. Jag gissar att hon bor här och han bor där. Sen visar det sig att man har haft fel i varje gissning. Ett annat program dyker upp. LA shrinks. Det gråts väldigt mycket. Människor som blivit slagna av sina fäder. Människor med problem att våga visa sig sårbara inför någon annan. Två bröder som inte kan visa varandra kärlek. Alla får gråta minst en gång var. Måste vara mitt förkylda sinne som gör att jag inte byter kanal… Sen en svensk gammal film med en kvinna i som alla män kallar för “förtjusande dam”. Den förtjusande damen brister ut i sång ibland.
Går själv ut i köket ibland och drar en sång på gitarren ibland.
Är pizzasugen, fast när jag ser en pizzan framför mig blir jag istället sugen på räksallad. När jag ser räksalladen framför mig så är jag fortfarande sugen på räksallad.
Nu svamlar jag allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *