Telefonsamtal och Andra långdagen.

Dricker kaffe i sedvanlig ordning. Har massa bökiga telefonsamtal att ta itu med, men jag väntar lite… A-kassan, försäkringskassan, skatteverket. Inga “tjena, hur är läget” samtal precis. Borde gå och klippa mig.
Skickade ett mail istället till en vän som jag inte har hört av på flera år. “Tjena hur är läget nu för tiden?

På Andra långdagen kom det fram en snubbe och frågade om han fick ta ett bloss på min cigg. Jag sa att han inte fick det. Då frågade han om han istället fick ta i mitt skägg. Han sträckte ut handen. Jag vek undan och sa att jag tycker inte om när främlingar tafsar på mig. Jag la till att jag hade bacillskräck också. Han stannade upp och fastnade med sin hand i luften och tittade på mig. Sen sa han väldigt stöddigt:
-Döh, jag har också Asperger! sen gick han.
Det roligaste av allt var att min vän som satt bredvid har just Asperger. Jag tittade på honom.
-Men det är ju jag som har Asperger. Blandade han ihop mig med dig?

Ska nog ta en dusch…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *