Pizzabudet.

IMG_0606.JPGStolt pizzabud och hungrig bartender.

Efter att varit ute en sväng med May i torsdags gick jag in på Tullen för en sista galopp innan hemgång.
Det visade sig att personalen var hungriga eftersom de inte hade ätit innan deras eget kök hade stängt. Med tanke på mina tidigare pizzabravader (tidigare pizzabavader, läs här.) på detta place har diverse pizzaskämt haglat tätt och verkar förfölja mig i all evighet. Så det är klart man ställer upp…som pizzabud. Att få upprättelse…
Jag knallade iväg till Järntorget och fixade den runda degen dekorerad med skinka och champinjoner. Man är ju en hygglig prick.
Fick dessutom en egen pizza för besväret. Tycker jag var trevligt.

Om två timmar har jag jobbat färdigt min helg. Det blir nog ett par kalla. Kanske rentav på Tullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *