Imovane 7,5

De där insomningstabletterna påverkar mer än bara vid själva insomningen. Har tagit dem en längre period utan avbrott nu. Dåsigheten dagen efter blir kraftigare för varje dag. Vet inte, det kanske bara är jag som är mottaglig när det gäller biverkningar.
Någon dag i förra veckan satt dåsigheten kvar ända in på kvällen. Kraftigt. Drack två bärs och kände mig helt slaktad efteråt. Var tvungen att gå hem.
I lördags natt tog jag en sista tablett.
Sköjade ju ner mig fullständigt i Söndags eftersom min semester precis hade börjat. Var ju tvungen att fira in semestern (två kvällar i rad). Somnade på alkohol och ingen tablett. Sen dess har jag inte tagit någon.
Det är precis så man inte ska göra. Man skall trappa ner innan man slutar helt.
Måndag dag och kväll var fascinerande. Hjärnan var helt klar (Då var jag ändå bakis). Som om någon hade badat den ren i bensin. Jag var sjukt pigg och tankarna sprutade fram och tillbaka. Allt var kristallklart…på ett vis som var obehagligt. Började fundera på om det är så här min hjärna jobbar på i vanliga fall. På högvarv. Samtidigt en kraftig oro och massa nojiga tankar. Nervös. Lättstressad. Panikkänslor.
Ska försöka hålla mig borta från tabletterna. Pallar inte dåsigheten. Hjärnan blir degig.
Allt står såklart om mot huruvida man får sova eller ej och om det är värt att ta dem. En avvägning så att säga.
Det finaste med tabletterna är ju såklart att sköjarn somnar och sen får sova.
En lyxvara vissa perioder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *