Semestern.

Käkat lunch. På en Italienare. Någon slags pasta med smörgåspålägg-salami skurna till tårtbitar i tomatsås. Lät inte så gott. Var absolut inte så gott. Känner mig nu lite lätt illamående. En uttråkad kock eller en kock som inte kan laga mat. De finns lite överallt.
Kaffe och ett bord i skuggan. Alltid något.

Har skojat på krog. Två kvällar i rad. Med Em och med May och med Siss. Jag heter Johan och har semester. Sova, äta lunch, gå på krog. Sova, klösa ångest ur matta, titta på serier. Sova, äta lunch, gå på krog. Sicken semestercykel.
“Överplanera inte semestern” stod det på en löpsedel. Nej, det verkar dumt. Jag låter allt bara hända…allt flyter på. Helt av sig själv.

Tog en promenad innan jag träffade May igår. Först höll jag på att få en humla i munnen. En stund senare var det något smått och hårt som träffade mig hårt i sidan av magen. Jag tittade ner på marken. Där låg det godisbitar. Jag tittade mig runt omkring. Efter en stund fick jag syn på några kids som satt i ett fönster i huset på andra sidan gatan. De skrattade nöjt eftersom de hade träffat mig. Skitungar.

Aouch, nu fick jag kramp i foten. Bäst att ta en promenad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *