Balkongbesök och pengar.

IMG_0625.JPGSå där ja! Ordning och reda.

Den där okända menza-människan på bilden i föregående inlägg är det ingen som vet vem det är… Kan vara den där spökskrivaren som dyker upp här ibland.

Skall få besök på min balkong av Em om en stund. Trevligt tycker jag. Har städat toaletten till ära för hennes besök.

Och mina pengar… Jag vet inte riktigt. Har en budget på cirka 350 spänn att bränna om dagen nu på semestern. Vilket egentligen tordes räcka. Hittills har jag lyckats spräcka den budgeten varje dag sen semestern började. Ofattbart finessrikt. Pengarna rinner genom mina händer. Till och med när jag ens inte gör något. Förstår inte riktigt hur det går till. Jag är generös dock. Både mot mig själv och andra. Det är alltid något.
Min kompis Ed säger att han skall bli miljonär.
-Men det är ju inget yrke, sa jag.
-Nej, men det är en plan, svarade han då.
Han har påpekat sina miljonärsplaner, ofta i samband med att vi är på krogen, och han samtidigt säger:
-Ah, det är lugnt. Jag pröjsar ölen!
-Dina miljonärsplaner verkar inte så genomtänkta, har jag svarat då.
Han är dock generös.

Nu ska jag sätta på mig balkongslipsen.

Bis bald!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *