Ka-boom!


Sitter i ett alldeles nystädad kök. Nytorkat och putsat överallt och dammsuget. Damm och dammtussar hade pressat sig i drivor mot hörn och väggar. Blev arg bara jag gick in köket. Men nu: är allt bara roulit!
Funderar på att starta projekt tvätta fönster för att fullborda det hela. Måste även inhandla en svabb så jag kan svabba golven. Så det luktar Ajax och problemfritt hem. Har aldrig ägt en svabb, men det har ju gått bra för mig ändå här i livet.

Såg en hel fantastiskt dålig film igår. Någon slags roadmovie där allt gick åt helvete. “Tammy” hette den. Den var meningen att vara rolig, men det blev inte kul. Det tramsades och jönsades så att man blev smått violett i ansiktet. Susan Sarandon, som är en grymt bra skådis var med i den också och spelade alkoholiserad mormor. Hennes rollinsats var tyvärr inget vidare heller. Mitt i allt sköjeri försökte de få in lite moraliserande skriva-på-röven-budskap som “Det är bara du som bestämmer vad det ska bli av ditt liv” och “Världen finns där ute. Det är bara att ta för sig”. Just då blev jag lite illamående och gick ut i köket och andades i munstycket till dammsugaren. Naturligtvis hamnade den alkoholiserade mormon på rehab efter att kallat sin dotterdotter för en “tjock cheeseburgare”. Allt slutade lyckligt och alla tog sen ansvar över sina liv.
Mest blev jag trött över att ha slösat bort en och en halvtimme av mitt liv som jag aldrig kommer tillbaka. Jag kunde ju ha använt den tiden till att…putsa fönster till exempel.

Hoho, fick precis hjärtat uppkastat i munnen. De bygger ett nytt hus bakom mitt grannhus. Hålet i marken är enormt. Nu har de precis börjat spränga. Vilket de gjorde alldeles nyss.
Smällen var total och vibrationen tillsammans med smällen fick mig och tro att hela mitt hus skulle braka ihop. Hela köksgolvet hoppade. Kanske måste ta en promenad…och hoppas att mitt hus är kvar när jag är tillbaka.

Herregud, mina nerver!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *