Sjuk och Cornelisfilm

Sänkt och slaktad. Känns som jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen och matt.

Skulle gått på en date ikväll. Kvinnan i fråga hörde av sig och sa att hon hade migrän. Vi skulle skjuta på det. Snygg tajming med tanke på att jag inte heller är helt frisk. Har jag för övrigt någonsin varit det?

Käkade Tintins omtalade grillade kycklingbaguette idag. På uteserveringen satt det massa fnittrande tjejer.
Det åkte förbi tre Lamborghinis på led med skrikande motorer. Om och om igen. Från ena och andra hållet. Hela tiden. De verkade nöjda med det.

Ska se Cornelisfilmen. Tror det iallafall. Den visas på TV. Anledningen att jag inte har sett den är att jag inte har vågat få en av mina idoler skändad. Dessutom såg jag en intervju med Hank von Helvete där han sa att han trodde att Cornelis var Heroin eller kokainberoende. Tror det var då jag bestämde mig för att inte se filmen. Cornelis var alkoholist. Något som han inte var direkt hemlig med att outa (oj vad modern och ungdomlig jag kände mig när jag använde det ordet).

Ett gäng människor sjunger försök till falsettareor på min gård. Det hela har en ganska stressande effekt.

Nej, måste jag lägga mig och vila lite. Nu börjar filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *