Valrossen.

Är på bättringsvägen från förkylningen. Dog inte den här gången heller. Fantastico.
Varit sjuk två gånger den här sommaren. Har aldrig hänt innan. Tänker att mitt immunförsvar försvann med fettet runt min mage som försvann. Immunförsvaret låg som en fettgördel runt magen.
Numera är jag fullt mottaglig för bakterier och virus från människor med infantila och korkade åsikter. Kanske…

Igår var det värre. Näsan rann. Host och nysattacker. Matt i hode och kropp. Det gick bara att ligga och blicka och somna ifrån TVn. Låg där från tio på morgonen till ett på natten. Som en valross.
Såg en dokumentär om Lars Norlander som har skrivit sångtexter till massa stora artister. Ett program om ensamma pensionärer som försökte hitta någon annan att leva med. En dokumentär om Chaplin. En dokumentär om skyttegravar. En gammal film med Sickan Carlsson, 4x nyheter, ett danskt antikvitetsprogram, ett program om att flyga luftballong, en dokumentär om dominatrix där allt föreföll dubbelt så konstigt i febertillstånd. Speciellt när de undergivna männen gick in i rollen som kacklande och hoppande hönor och fick råa köttbitar kastade till sig.
Ska jag fortsätta med tablån?
Borde vara en väldigt upplyst och lärd man vid det här laget. Tyvärr inte, eftersom hodet hade konsistens som seg kola.

Idag har jag tagit en promenad. Satte mig på en bänk i Johannebergs enda park. Kom fram två dudes och frågade efter rizlapapper. Jag sa att jag hade John silver papper. De sa att det var bättre än ingenting. De frågade om de fick ta två. Jag sa “allright!”
De försvann och jag tänkte “trevlig jollestund gubbar!”

Nu har jag inget mer att förtälja. Kanske man skulle ta äta upp brättet på någons hatt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *