Fredagsöl och fredagsmiddag.

Sitter på Vickis och väntar på siss. Vi ska ta nån bärs innan vi går över till morsan och käkar fredagsmiddag. Det ryktas fisksufflé. En pangrätt från glada åttiotalet gjord på mosade fiskbullar. Asgott.
Var tänkt att vi skulle ses på nyöppnade Old town på Gibraltargatan, men de hade inte fått sina rättigheter än, och jag är halvt laglös.

Fick en svettattack innan. Efter jag hade duschat. Sen satte jag på mig en billighetsskjorta från HM. Läget förvärrades ytterligare. En svettskjorta. Om det står “easy iron” på lappen i skjortan betyder det easy sweating. Skjortan är gjord av 50% wellpapp och 50% okammat bakplåtspapper. Var tvungen att gå ut på balkongen och svalka av mig i bar bringa, men där var det vindstilla och gassande septembersol. Otur…
Och har man inte svettattacker så är det nysattacker eller panikattacker.

Om en torskrygg hamnat felvänd på tallriken, är det fortfarande en torskrygg då? Jag bara undrar.
Nu kommer syrran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *