Potatis, utslag och Arbetsförmedlingen.

Har precis dammsugit på jobbet som en ROT-RUTARE. Kokar även potatis. Det har nog aldrig hänt innan. På jobbet alltså. Överkokade dem. Naturligtvis.

I förra veckan hade jag ett utslag på kinden. Nära näsan. Lagom till att det försvann har ett nytt utslag blommat ut mitt på magen. Tänker att det är ett och samma utslag som flyttar runt på kroppen. Något slags kringflackande nomadutslag. Nästa vecka kanske det uppenbarar sig i ena armhålan.

Ska till arbetsförmedlingen imorgon. Har en grunka på g. Sist jag var där fick jag reda på att det inte heter platsförmedlare längre. Det heter arbetsförmedlare. Jaha?
Vanligast är att man går in på Arbetsförmedlingen med något av en tung suck hängande i lungorna som vill ut. Oftast när man går ut därifrån är sucken utpuffad. Man känner sig nerslagen. Ett gigantiskt huvudbry utspelar sig. Ofta brukar man skaka på sitt huvud för att förstå sig på dåraktigheterna som människan mitt emot en kastade ur sig.
Man blir inte klok på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *