Omyndiga myndigheter.

Har ringt massa myndigheter idag. Det kan vem som helst bli matt av. Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och ett inkassoföretag.
Arbetsförmedlingen sa att jag fick prata med Försäkringskassan om jag ville ha reda på vad det handlade om. Försäkringskassan sa att jag fick prata med Arbetsförmedlingen.
Inkassoföretaget ringde jag för att jag glömt att betala en räkning. Har ingen lust att få nya skulder nu när jag är skuldfri. De sa att jag fick ringa till kronofogden. Kronofogden sa att jag fick prata med Inkasssoföretaget.
Så här håller det på. Myndigheter bollar en fram och tillbaka. Överräcker ansvaret till någon annan myndighet som bollar en tillbaka till den första myndigheten. I mitten står den lilla människan som försöker fixa situationen. Men den lilla människan krymper och krymper medan byråkratin växer och växer och ingen vill svara eller ta ansvar.

I övrigt har jag druckit kaffe till att jag blev yr och vimsig. Strötittat på en film medan jag satt i telefonkö om en sheriff som blev av med brickan för att han var en fyllebunt. Jag har ätit köttfärssås för tredje dagen i rad. Den där fantasticokänslan som uppdagades när jag lagade såsen har nu efter att ha ätit den fem gånger mattats av till en icke fantasticokänsla.

Blev sjukt sugen på en öl. Nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *