Det är bara roulit!

Har jobbat (praktiserat) hos min kompis Ed idag och i hans dataaffär. Första dagen. Väldigt roligt tycker jag. Någonstans mellan 10 och 15 år har vi känt varann. Nu är han min hövding och jag hans praktikos.
Jag har gjort storverk och felsökt och uppdaterad datorer. Hade glömt hur det är att arbeta med andra personer, alltså arbetskamrater. Något som jag har saknat.
Tanken är att jag skall jobba där två dagar i veckan. Dessutom kommer jag upp i en vanlig låginkomsttagarlön vilket känns fantastiskt.

Imorn ska jag på hockey med siss och hennes man. Inte för att jag är ett hockeyfan. Mer för att det är sköj och att man vaknar till av massa vrålande hockeyfans. Tanken är även att jag skall få en “mjukpuck” i huvudet utanför Scandinavium som jag fick förra gången jag var på hockey.
-Det blir roligt att gå på hockey på Lördag, sa jag till Siss.
-Vi har bara bjudit med dig för att du ska få en puck i huvet, svarade syrran då.
Blir glad av omtänksamheten.
Efteråt ska jag på dejt med en donna som jag har haft kontakt med ett tag. Hon skriver fina och roliga mail som jag tycker om att läsa.

Det här kan lätt vara det gladaste inlägg jag har skrivit sen Pavarotti åt kanelbullar på 7-11 och kräktes i en papperskorg, vilket troligtvis aldrig har hänt.
Kan dock bli nervös av att känna för mycket glädje på en och samma gång.
Släggan kan finnas bakom husknuten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *