Oj x3.

Ojojoj sicken “det är bara rouligt-helg” jag har haft.
Räkor och öl hos syrran och Kirre i fredags. Sen sköja med lite mer öl på krog. Det stod en vakt där vid dörren till krogen. Det brukar det ju göra. Han gillade inte mig. Försökte vara trevlig. Misslyckades. Viftade bort mig och min cigarett gjorde han.
På dejten i lördags blev det mer öl. När jag skulle gå in och handla två nya öl då stod där en vakt i dörren. Ja, som det brukar. Samma vakt igen från kvällen innan fast på ett helt annat ställe. Hur stor är sannolikheten när det finns några hundra krogdörrar och lika många vakter i denna stan att jag ska stöta på samma otrevliga vakt två kvällar i rad.
-Där är ju du igen! sa jag till vakten.
-Jo tack, jag känner igen dig, sa han.
Lika trevlig igen…
Parkhäng med folköl igår. Med Ed. Fantastiskt att kunna sitta i en park i solsken i oktober.
Ojojoj stackars nerver, nu får det fan bli vindstilla gatan här ett tag. Kommer ju jobba heltidsveckor nu. Då kan man ju inte hålla på att sköja på detta vis.

Min brukare tittar på “The Warriors”. Sjukt cool film.
“Can you dig iiiiiiiiiit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *