Frisyrgelé och mörker.

Har precis käkat pytt i panna på Tullen. Så jävla rätt va!
Hade tänkt käka veckans pasta på Kafémagasinet. Men det var en så kallad Diablopasta och då hade undertecknad suttit och svettats hodet av sig. Inge bra, inge bra. Den trevliga donnan som jobbar där log inte alls lika trevligt som hon brukar efter vår sköjarkväll där i Söndags.
Nu sitter jag alltså i baren på Tullen och dricker cola. Man kan som jag har sagt innan ha fantastiskt fanatiskt fantastico-trevligt utan alkohol.

Måste verkligen klippa barret snart. Ser inte klok ut. Idag har jag frisyrgelé i . Det har jag inte haft sen högstadiet. Tänkte att håret uppe på hodet skulle hålla sig i styr i Göteborgs djävulsvind. Är synnerligen otränad på denna gelefront. Gillar dock rönnbärsgelé, men det kan man väl inte ha i håret.
Först tog jag alldeles för mycket. Så mycket så den vita geggan vägrade torka in i håret. Såg ut som en rabarberpaj i hodet med tillhörande vaniljsås. Tvättade ur. Började om på nytt. Nu ser jag ut som en blandning av massmördare och taskspelare. Möjligtvis som en heltidsalkoholist.

Herregudars, vilket mörker som utspelar sig där ute. Grått och mörkt. Det är den årstiden som börjar nu. Och tröttheten är där hela tiden. Vaknar klockan fem på morgonen varje morgon och vill bara sova hela tiden.
Och pang. Där blev jag helt låg.
Nedslagen mitt på blanka kvällskvisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *