Frukostar och matsex.

Sitter och tuggar i mig en seg ost och skink baguette på jobbet.
Levde på baguetter när jag flyttade till Göteborg. Vissa ställen tog nitton kronor inklusive dricka. Brödet var lika segt då som nu.
Farsan och jag brukade käka baguette ibland. Han ville aldrig ha någon baguette med sån där god och slafsig röra som jag ville. Det drällde alltid ner stora klumpar med räkröra i knät. Och när man försökte ta ett bett så pressades slafset ut ovanpå baguetten och trycktes mot näsan.
-Inget sånt där jävla klaffs på min baguette, sa han.

Har börjat käka stora frukostar hemma sen en tid tillbaka. Det är fil med banan och clementin i och müsli, apelsinjuice, rostat bröd, kokt ägg med kaviar. Hotellfrukost.
Efteråt brukar jag lägga mig och slumra på soffan i någon timme. Sen går jag upp och dricker tre koppar kaffe och röker fem cigaretter. Och blir alldeles nervös i nerverna.

Såg något tv-program för några dagar sen. Det var någon relationssmörja-program. Den coachande programledaren sa att i en relation så är det sexigt att laga mat med varann. “Det är sex” klämde hon till med. Så paret ställde sig och lagade mat. Rena porrfilmen. Sen fick mannen en fråga av sin kvinna.
-Vad har du för hemlig dröm när det gäller matsex?
Killen svarade att han skulle vilja hälla honung över henne och slicka upp det. Det blev lite konstig stämning i programmet så coachen hoppade in och räddade situationen genom att fråga vad hennes sexdröm var.
Hon svarade att han gärna fick hälla honungen mellan benen på henne och köra in huvudet där och slicka rent. Lät fantastiskt. Fast lite förutsägbart.
Hade kanske tyckt att det var lite mer spännande att kasta kalops på varann. Eller bada badkar fyllt med fjärilsmakaroner (kokta alltså) och köttbullar och massa ketchup. Annars kan man ju bara knulla på klassikt vis utan massa kladd.
Ett riktigt hästaklafs på lördakvälla. På madrassen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *