Deghodet.

Ouuh! Denna seghet och detta smällfeta hode!
Gick upp klockan nio i morse och jag har fortfarande inte vaknat till. Det förgrymmar mig. Efter fyra dagars jobb hade jag planer för denna dag. Käka maffig frukost (vilket jag också gjorde). Dricka kaffe. Gå ut och käka lunch. Promenera. Digga runt. Sätta sig nånstans och ta en eftermiddagsbärs. En trevlig eftermiddag i själv-bäste-dräng-anda.
Efter kaffet gick jag och lade mig på soffan. Fastnade. Degen i hodet, oknådad.

Har tagit mig ut för en bärs nu. Suttit och lyssnat på ett gäng bordet bredvid. Gänget: “Vuxenhet personifierad”. En av de vuxna männen berättar för de andra att hans familj ska hoppa över att åka utomlands nästa år. Till Vietnam. De ska köpa växthus istället. De andra nickar förstående. Han säger att det är mysigt att ha familj och inte alls kravfyllt och tillägger att det känns bra att ta en fredagsöl efter arbetsveckan.
En timme hemma vid deras köksbord och deras snack och de hade hittat mig på toaletten med huvet i toalettstolen. Spolandes, spolandes, spolandes…
Okej im sorry.

Ah, fack. Försöker vakna till här.
Ska träffa Maja en sväng nu.
Öh, glaset är ens inte halvtomt. Det är helt tomt. Precis som hodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *