På köpcentrumet.

Har varit på Bäckebol köpcentrum idag med Siss och Andreas. På Clas Olsson, jysk, rusta, bauhaus, mio och coop forum. Phuuuu, så att säga!

Köpte en minijulgran på rusta. Och kulor och ljusslinga och glitter. Tänkte bränna på ordentligt med julkänsla hemma i år. Julstjärnor och adventstake. Vet inte riktigt vad jag försöker kompensera här egentligen. Kanske att jag jobbar jul i år och att jag är själv bäste dräng. Funderar även på att köpa en pepparkaksgubbedräkt att sova i på loftet ända fram till jul. Kanske bidra med en jättestor lysande ren och ställa på balkongen för grannarnas skull.
Köpte även en mysig röd ljusslinga som jag satte upp under loftet. Knullstämningen är bottenlös!
Kommer några härliga bilder här imorn kanske

På IKEA var det vansinnes-folksamling. Fullt med familjer med barn som skrek och grät i desperation över att gångarna i varuhuset aldrig tog slut. Vi hade tänkt köra en riktig Svenssondrive och käka på IKEA, men matsalen var totalt överpackad. Folk satt i knät på varandra och matade varann med köttbullar. Gris och äckelfest!

Annars har det varit väldigt mycket terrordådet. Kollade på de extrainsatta nyheterna igår från klockan ett på eftermiddagen till nio på kvällen. Svårt att ta in. Så jävla sorgligt, hemskt och skrämmande.
Satt hos syrran och käkade räkor i fredags när GP-appen ploppade upp på mobilen. “Flera explosioner i centrala Paris” stod det. Fyrtio minuter senare stod det att fyrtio personer var döda och att folk hölls gisslan…det blev något annat. Och sen, fack…

Allright ska gå och träffa chiefen, hövdingen. Vi ska quiza. Egentligen borde vi spela i varsitt lag vid samma bord så stämningen tappar balans…
Off we go!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *