Film och film och film.

Det är helgdag igen. Mitt i vardagen, mitt i Johanneberg, världen. Det är så mycket helgdag hela tiden så man undrar om det någonsin blir vardag igen. Och mitt i den sitter jag i ett kök vid ett kvadratiskt köksbord med ett stort hode och försöker lista ut…något smart.

Jag drömde att jag var i Tyskland inatt. När jag vaknade undrade jag vad mitt sängloft gjorde i Deutschland.
Jag gick upp klockan elva och jag har fortfarande inte vaknat till riktigt.

Gårdagen spenderades med att titta på film. Jag såg en fransk, en dansk, en tysk film. Sen såg jag tjugo minuter på en japansk innan jag stängde av. Två avsnitt av weissensee lyckades jag även klämma in. Jag avslutade seansen med ännu en dansk film. Hann dock bara se halva filmen när datorn plötsligt bestämde sig för att uppdatera windows. Sen var det guten nacht med hela prylen. Det är då man vaknar i Tyskland.
Jag har Netflix och Viaplay stream. Svtplay och två andra streamingtjänster till förfogande.
Jag kan ladda frysen full med wiener-knicker-dicken-schnitzel-bratwurzt och kartoffel unt gulashen.
Jag behöver inte gå ut på 14 dygn, om jag inte vill.

Helt fantastiskt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *