Det guldfärgade kuvertet.

(null)Ahhh, jag vann en miljon…gjorde jag inte!

Jag har väntat på nya filmer från Ginza och jag har väntat på att Reinfeldt tror han är en pappersfigur. Jag har väntat på att statsministern tror att han finns. Jag har väntat på ett hemskickat papper från arbetsförmedlingen som säger att jag har fått förlängd praktik. Jag har väntat på fräknar på pungen och ett gissel jag inte kan ta mig ur. Jag har väntat på dumheter och oreda och hemmorojds, för de växer till sig när man vänder ryggen till. Jag har väntat på tandsten och gallsten och gatusten att regna i från skyn. Men det händer ju ingenting!

Istället får jag ett guldigt kuvert som hamnar innanför min dörr, som säger att just jag har the balls.
Jag måste bara pröjsa in en 100-lapp. Ah, det är lugnt!
Sen har jag Sjöbergs tandrad i bokhyllan och en abnorm summa att inkassera på samma gata som alla andra.
Snacka om rutten frukt!

(null)Oh, ett guldigt kuvert fyllt med bananskal och sinnessjukdom och en tandprotes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *